Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


1. Welke informatie over klanten wordt verzameld en opgeslagen?

Wij verzamelen persoonlijke informatie en niet-persoonlijke informatie op deze website. Persoonlijke informatie omvat: de informatie die we op deze website verzamelen om klanten te identificeren of contact met hen op te nemen, zoals volledige namen, straatadres, e-mailadres, telefoonnummers. De persoonlijke informatie wordt alle aangeboden door klanten wanneer ze accounts openen, bestellingen plaatsen of contact opnemen Klantenservice. Deze informatie wordt alleen gebruikt voor het doel dat wordt beschreven in dit privacybeleid.

Niet-persoonlijke informatie omvat:

De informatie die we op deze site verzamelen met betrekking tot het gebruik van deze website, zoals demografische informatie en andere anonieme statistische gegevens. Deze informatie wordt gebruikt om deze website te analyseren en te verbeteren en om de ervaring van onze klanten te optimaliseren.

2. Hoe gebruiken en delen we informatie?

We gebruiken de persoonlijke informatie en niet-persoonlijke informatie alleen voor het doel dat we in dit privacybeleid beschrijven, en we beloven de persoonlijke informatie van een klant niet met anderen te delen zonder toestemming van de klant.

We kunnen de persoonlijke informatie delen met derden die diensten aanbieden zoals het verwerken en autoriseren van betalingen, fraudebescherming en kredietrisicovermindering, productaanpassing, orderafhandeling en verzending, marketing en distributie van promotiemateriaal, website-evaluatie, maar we zullen ze alleen toestaan om de informatie te gebruiken die is verbonden met de diensten die zij aanbieden.

3. Hoe beschermen we de persoonlijke gegevens van klanten?

We gebruiken verschillende beveiligingsmaatregelen, waaronder Secure Socket Layer (SSL) -coderingstechnologie, om persoonlijke informatie die we op de website verzamelen te beschermen. Als een klant zich wil registreren als ons lid van de website, zijn e-mailadres en wachtwoord nodig om een ​​klantaccount aan te maken en aan te melden. Klanten moeten voorzichtig zijn met het verstrekken van bestelinformatie aan anderen. Als een klant zijn / haar accountwachtwoord vergeet of zich bewust wordt van verlies, diefstal of ongeoorloofd gebruik van zijn / haar account, of de orderinformatie moet corrigeren, kan hij / zij contact opnemen met onze klantenservice via e-mail of online service.

Terug